Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturister borde alla kunna tänka sig att vara. Inte bara turister.


Dagens upprörda tanke



Badkläder är sannerligen
en som styggelse.
Att tvinga barn

att bada iförda
kläder borde ju
bara vara förbjudet.

Om inte på
stranden så åtminstone
i som vattnet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-05 10:41



Bookmark and Share


  ULJO
Helt rätt naken badar bäst
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP