Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelhav

Natten har lagt sig

under himlens tak
slår någonstans vågorna in

Taket är detsamma som ditt
stjärnorna desamma som dina
drömmarna även så

jag vill leva, som du
inte dö
inte dö,
vill du?

jag föddes naken, som du
men jag bad aldrig om flykten

jag bad aldrig om vågorna

men nu jag ber jag
att båten klarar natten

under vårt tak




Fri vers av aberatio
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-29 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio