Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fred


I det lilla barnets ögon



Och sen dör vi och sen dör vi återigen
och allt dör, blomman, huset som vittrar
historien den försvinner med tiden
Och sen föds vi och sen föds vi återigen
och allt lever, blomman, huset som byggs
historien som kommer med tiden
Ibland får jag en känsla att jag varit här förut
när jag ser in i det lilla barnet ögon




Prosa av Lars Gullberg
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-29 10:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag drömde också om återuppståndelse i natt...
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg