Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möt mig i det ljusa

 

reser mig ur

spillrorna av vad som

en gång var

 

lite ostadig på benen men

försiktigt värmd av

en sol någonstans

 

jag vill vara på väg nu, så

jag är det

 

tar en barnhand i varje näve

och börjar gå




Fri vers av molly crayons
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-29 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt att kunna resa sig och börja gå.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons