Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör allt i min makt att sprida positiv energi visa vänlighet

Bygga broar till sina medmänniskor
är nödvändigt om man vill uppnå fredlighet
varför attackerades en politiker med att
han ska uteslutas ur sitt parti bara för att
han satt & samtalade med en annan politiker
som kom från ett annat parti & bjöd på öl?
detta visar bara att respekt till olika inte gillas
att allas lika värde är ett stort skämt, en ren lögn!
samtalen mellan olikheternas tankegång är viktigt
om vi som land ska kunna uppnå bra resultat
vi måste kunna ta varandra i hand & lyssna in
inte splittra inte prata illa & smutskasta olikheter
det har pågått alltför länge & de som gör avslöjar sig
själva inför andra & sjunker ännu mer i folks ögon
mycket omoget beteende som verkar tycka om
diktaturfasoner mer än den älskade yttrandefriheten
skulle gärna vilja sitta tillsammans & filosofera ihop
med alla människor som visar respekt till olika
kommunister ateister olika religioner färger språk
om vi människor ska kunna hålla fred så måste vi
börja visa varandra det & världen kommer bli bättre
vem vet vilka jag kommer bjuda in i framtiden
kanske den man minst anar & tror att jag skulle
fredliga handlingar kan ge fantastiska gensvar
bygga broar till sina medmänniskor är så viktigt
men de "mörka krafterna" är ingen vän av det
de vill att vi ska hata splittra tycka illa & skapa kaos
tror på de "goda krafterna" & gör allt i min
makt att sprida positiv energi visa vänlighet
nu behövs det massor av sådant!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP