Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline


Friskt morgondagg mot underarmen
solen bränner igenom len morgonsvalka
blå underbar bar himmel
bokarna stiger snörrätt upp
fåglarnas kvitter

och de ondaste av aningar




















Fri vers av Cugel
Läst 560 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-29 22:50



Bookmark and Share


  SatansSon
den här var bra!
2023-03-15

    ej medlem längre
Bra känsla i denna bommullsegg
då är den fingertoppslätt
2017-10-31

    ej medlem längre
Rakt igenom det jag läst BRA
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Cugel
Cugel