Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förenas med tiden

låt mig glömma
som jag minns
för så länge jag kan njuta
så behöver jag inte

minnas...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-29 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric