Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en konsert

Musiken var så vacker att jag bröt samman, grät och hulkade,
rullade runt i slänt, skrynklade filtar
och välte termosar.

Men det gjorde ingenting,
alla andra gjorde ju samma sak.
Den var så himla vacker och skön.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 05:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
filttrynegull skönt att vara där med dig
i musiken ....
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar