Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sommar, någonstans, året runt.


Somriga går i trasiga flip flops

Han har badat i pengar
trampat i klaveret
flyttat på berg
tagit genvägar

befunnit sig i
ingenmansland

pratat i kvadrat

och vet att sommaren
inte slutar

den har bara

flyttat.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-30 09:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...men det skulle nog bli tråkigt i längden, för jag gillar årstidsskiftningarna...
2015-09-01

    ej medlem längre
Att veta, är stort och befriande, många gånger:)
2015-09-01

  Klara Ord VIP
Just så!
2015-09-01

  Mia Bergenheim
Härlig!
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP