Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bländas




Vad säger Du om detta Jesus
Det goda som jag vill
det gör jag inte
Det onda som jag inte vill
det gör jag
Det finns ont i mig
Jag är en fånge i synden
Jag blir bitter på Gud ibland
och bävar inför Hans stränghet
Vem skall befria mig
Må ej min lovsång
bli ett tomt buller

Jag lämnar min orättfärdighet
till dig Kristus
all falskhet, all lögn
all kärlekslöshet
När jag får ta emot Din rättfärdighet
då flödar rätten över
Rättfärdigheten sinar aldrig
Jag bländas av Guds helighet
Jag är friköpt




Fri vers av Maria T
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-30 17:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet om att vara tacksom för livet!
2015-10-12

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-09-06

  ResenärGenomLivet VIP
När man ser på sitt liv så är man tacksam för att Han är den Han är och att man får tillhöra honom...mycket fin text...tack...
2015-09-01

  M M Mannheim VIP
Ett fantastiskt budskap, fantastisk poetiskt om vår litenhet som vi är inför Gud och Jesus
2015-08-30

  walborg
Detta budskap är nästan ofattbart
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T