Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Livet påverkar mer
än vad döden gör

ändå är vi rädda
för döden?

Varför?

För att allting tar slut?

Eller för att vi inte vet
vad som händer då?

Det enda vi vet är att
inget kan påverka oss

efter dödens inträde!

Åtminstone inte vad vi märker!




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-30 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du det?

2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter