Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cyklar

Fullmånen ensam

tecknade en kvinnas kropp

i uppförsbacken.






Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-30 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensiv och mjuk bild.
2015-09-03

  Lars Hedlin
Gillar!
2015-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Haiku med stort djup!
2015-08-31

  Anya VIP
Innehållsrikt på få rader. Sätter igång tankeverksamheten.
2015-08-31

  Nanna X
Fullmånen är en god silhuettklippare. Fin bild!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP