Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte se (jag skiner)

Ibland gör det ont där
Där du brukade vara

Men vad jag bryr mig om nu
Är att du ser mig i mitt regn
Att du hör rytmen av mitt hjärta

Äntligen

Ibland är det tomt där
Där du sov bredvid mig

Men vad jag bryr mig om nu
Är att du ser att jag bränner haven
Att jag skakar marken jag går på

Äntligen

Du står kvar där
När solen går i moln

Kan du inte se att jag skiner




Fri vers av Hecate
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-31 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate