Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det verkligen göra såhär ont?


Så jävla ont

Det gör så jävla ont
Att bli lämnad ensam kvar
Det gör så jävla ont
Att känna sig bortkastad
känna sig naken och bar


Det gör så jävla ont
Det blöder
Man skriker av smärta

När någon du älskar
Vänder sig om
Och krossar ditt Hjärta


*








Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 01:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, du är värd bättre, än att bli behandlad så
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

MayaN