Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vän eller själsfrände


Är du min själsfrände

Kan du läsa i mina ögon
vad jag tänker
Kan du se på min min
hur jag har det
Kan du höra på min ton
vad jag behöver

Kan du läsa mina tecken
är du min själsfrände




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-31 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP