Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det faller stjärnor över ångesten

En del gator har jag vandrat
en del broar har jag bränt
och för det mesta har jag inte varit något bra för mig själv
grävt mig neråt
lockats av något jag inte borde
och tänkt att det här med ett lyckligt slut
nog inte finns på riktigt

Men det finns en annan variation
den med dig i
och vi står på bron
du vet den där jag aldrig brände
och det faller stjärnor över ångesten
när du tar min hand
och du andas i mitt öra
och jag kan inte sluta tänka
att du är det finaste som har andats på mig

Och vi ramlar
men reser oss igen
snubblar fram
mot en värld
där varken du eller jag har varit innan

Det är du och jag
jag är du
och du är jag.




Fri vers av josefines
Läst 403 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-08-31 13:56



Bookmark and Share


  Ollle
Vacker text och fin mellan raderna!
2016-01-11

  Nolltillhundra
Så SÅ bra!
2015-12-30

  soligajag_1 VIP
Så vackert så mitt inre känner denna kärlek.
2015-12-06

  barely
Vacker!
2015-09-01

  Alexander Gustafsson
gillar inte när folk gör så här med det jag skriver, så skjut mig
men det kom så passande, fast ändå lite oväntat, liksom nu citerar jag din egna text, dumt, förlåt, men jag måste

"Men det finns en annan variation
den med dig i
och vi står på bron
du vet den där jag aldrig brände "
2015-08-31

    Dan Myrbeck
Berörande, fin.
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

josefines