Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerliga ögon

Ett par innerliga ögon
som ser

jag önskar mig det

när jag ställer frågan
om detta är allt

och tårarna börjar rinna
utan förvarning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-05 14:05



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
De finns nog i din närhet. Ibland ser man de bara inte.

Träffsäker beskrivning av det vi alla nog känner ibland.
2015-09-07

  Nanna X
Is that all there is...

https://m.youtube.com/watch?v=LCRZZC-DH7M

2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP