Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill dela min vardag med dig.


Dimma

Det finns så mycket

som är vackert

i den här världen

 

Älskling

darling

kan du inte se det?




Fri vers av Tea Alex
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-31 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex