Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem veckor

Fem veckors tystnad är en lång tid
vad gjorde du då, var du med någon annan eller försökte du glömma?
jag hade nästan förträngt dig nu
som jag så många gånger gjort med andra
du ville träffas samma dag som du hörde av dig igen
jag vet inte hur du funkar
men jag var inte redo för återseende bara så där

Nu har jag tänkt och känt efter
jag är nog redo nu
om du har mod att höra av dig igen
mod nog att fråga igen om vi ska träffas
jag säger nog ja då
för jag har ingen skam i kroppen
och du verkar likadan

För jag längtar efter närhet
och om du vill så vill jag
jag vill ha
dina mörka ögon
dina fylliga läppar
och din hand över hela mig
för ingen har ju rört mig på flera år som du gjorde

(och min kropp och själ skriker och jag kommer inte säga nej)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca