Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra osaliga själar


Återseenden




Skuggorna är älvor, de är tidlösa och tillhör ett högre väsen.
När bladen prasslar av vinden ropar de på varandra. De seglar genom ett osynligt paradis som ligger ovanför verkligheten men som bryter genom den och uppenbarar sej när våra sinnen är öppna.
Det kanske till och med är vi själva vi ser utifrån. Kanske är våra invanda mönster som är så utnötta att vi är på väg att lossna från oss själva, ut ur den isolerande materian på väg ut i frihet.
Jag hoppas och tror att vi färdas vidare så, för jag skulle så gärna vilja återse dej igen. Jag ser gärna den världen också som en mycket bättre värld att få komma till om det inte vore så att allt har en mening även här.
nånstans mitt i all meningslöst förfall och galenskap finns där ett litet frö av kärlek i det lilla barnet som föds. Det måste vara så och det ska vara så annars är jag blind och utan själ.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-01 11:44



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Tare lugnt seglarn sårunte ramlar ur båten bara
2015-09-01

  S.A.I. Steve Lando
det är bara till att hålla med de därnere:)
2015-09-01

  lodjuret/seglare VIP
Jäklars, Nanna x tog orden ur mun på mig. Men jag håller tillfullo med, så långt som jag ännu hunnit skumma genom texten.
2015-09-01

  Nanna X
Hoppfull text :-)
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg