Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1420


KYSSER ÖMT DINA FÖTTER

 

Förtrollad

i din närhet

 

alltid hemma

aldrig borta

 

blickar talar

ögonspråk

 

bygger bro

med hållfasthet

 

när storm

river och sliter

 

tvivel skaver

mot fängsel

 

kysser ömt

dina fötter

 

som förde dig

till mig

 

torkar älskogssvett

på din panna

 

och jag ber dig

älska mig

 

ännu en gång

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-05 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW, kärlek när den är som allra bäst!
2019-06-05

    Dan Myrbeck
Så fin!
2015-09-07

  KattenKin VIP
Vackert och romantiskt!
2015-09-06

  Lars Hedlin
Vackert och ömt :)
2015-09-06

  Marianne Räf
"alltid hemma // aldrig borta"

Ett flertal fina strofer, skönt om kärlek !
Gillar denna ! ;D)
2015-09-05

  Rise Little One
Det är så enkelt med äkta kärlek!
2015-09-05

    Jag är fan större än Sartre VIP
Romantikens romantiktext, sen är den svår att genomföra varje dag i praktiken.
2015-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Är detta inte kärlek så vet jag inte vad det är!
2015-09-05

  M.Eta
Önskar jag kunde uttrycka mig så fint som du kan!
2015-09-05

    ej medlem längre
Kärlekens styrka finns i dina fina ord.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP