Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boksläpp

Det är många kändisar

som släpper sig

i dagarna

Frågan är

om det inte är

mest skit

i alla fall

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-01 15:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Märkligt nog så kommer de flesta i tid till bokmässan och julklappshandeln.
2015-09-01

    Sefarge VIP
Ja väderspänningar
som utsläpp för vinden,
varar ju inte så länge
i alla fall,finurligt skrivet.
:)

2015-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var bra!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP