Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar ingen mig ?


Skrik av Desperation



Blod uti ekan.
Sovit på saken.
Utan nånn tvekan
vill jag va´ vaken !

Men, vem ska trösta
den ensamma mig?
Ej, är de lösta,
problemen, så säg?!

Jag vill inte va´
så hära allén!
Tror ej det är bra,
när dagen är sen!

Vill icke tjäna
Folket på så sätt
att jag får leva --
utan lag & rätt !

Vill inte att ni
behandlar mig så
att jag blir FÖR fri,
då ni 'sätter på' !

NÅTT fel måste det
va´, det fattar jag !
Aldrig få en slät !
Å, - INTET Samlag !

Andra kvinnor får
ofta kukbesök !
Med MIG Ingen går -
ej ens på försök !

Jag skriker, nu, av
ren Desperation !
Känslorna i trav...
Ingen tar emot !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 17:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förmedlade mig som läsare, ja !
2015-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor om längtan och ensamhet!
Förmedlar stor besvikelse.
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Ja, livet kan kännas orättvist. Och det är svårt att ge något "patentsvar".
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf