Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att gå vidare


Höst

Idag
såg jag höstlöven släppa sitt tag från grenarna
ystert virvlande med hjälp av vinden
för att sedan långsamt falla till marken
Jag tänkte ...
Det borde vara lika lätt för oss människor att släppa taget
om det som river och sliter i hjärtat och spökar i hjärnan
Låta oron singla ner som ett vissnat löv
Våga vila i tilliten




Fri vers av Kalevas penna
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna