Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är blott döden





det är den underbara tanken på döden
det är den fasansfulla tanken på döden
som kan skänka oss
åtminstone små droppar av lycka

ett evigt liv
ett aldrig upphörande
ett tidslöst andande
vore alla helvetens helvete

det är i medvetandet om slutet
vi kan hämta våra krafter
det är i tanken på döden
vi orkar födas...gång på gång




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det hade varit lättare om man visste att man återkom, och kunde leta upp sina älsklingar, så man hoppas på det....ibland
det är ju brutalt att dö
som att få en julklapp och aldrig kunna öppna den, fast värre
jag tycker bara att döden känns underbar om livet är mkt jobbigt
vet inte om det går att bli lycklig med en tanke på att aldrig mer finnas
och ibland kan man bli så ledsen när man blir rädd för döden för att man vill se sin son om tio år, om tjugo år, osv, och man plötsligt tänker, tänk om jag dör nu, och den största kärleken gör så ont då, så tanken på döden beror på, tycker jag
och man kan blir rädd för den för att man finnas till för en annan, att han inte ska mista mig, för att han är liten
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP