Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar mot kvällen.


Dagen skyms,natten syns.

När dagen släcks
och natten tänds,
somnar några,
andra vaknar.
Några dör,
andra föds.

Himlakroppar rusar in i ett svart hål
och slukas.
Undergången är en väg
övergången dit
är en stig.

Följ stigen,
gå vägen.
Låt dig slukas
av detta något,
som finns
utan att finnas,
Så skall du själv finnas
utan att finnas.

Följ den vackra stigen,
beträd den trista vägen.

När den tar slut,
är du framme.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 21:20

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram