Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam är stark


Massorgie i idioti




Falska
oärliga
påklistrade leenden

saker som sägs kan omöjligt tolkas för falskt eller sant

Såg åter -Ingen av er lyssnar till orden som sjungs eller instrumentets gång

Förvirringen satte sig i magen
vandrade upp mot bröstet
Strupen

Skyltar skvallrar om läget
Innehåll
Jag är naken inför er

och ni tittar med stora ögon
ögon som skvallrar
ni vet så väl men släpper aldrig in

Mig

Och jag stod åter naken
för stolt stod jag rakryggad och lät mig blottas
Såg inte hur min nakenhet inför er
är MITT fall

Jag har varit gömd och såren börjat läka
naivt..
såg jag mig redo att vandra bland er
och jag såg mitt eget fall innan det sker

Förvirring som byts mot ångest
Att inte veta falskt och sant har bytts mot ilska

Jag vandrade åter ut ur den sociala gropen ni skapt
Gropen jag bitvis vill höra till
Gropen som lyser som en stjärna på håll,
stinker som kadaver när man kommer nära

Naken och ärrad av mig själv valde jag ensam
låta mina egna ärr försöka tillfredsställa mig
Utan att tvingas till massorgie i vem vet bäst, ord som ska knulla alla andra och imponera

Bara dra åt helvete
påklistrade leenden
Falska
oärliga
masstörstande


Ingen av er lyssnar till orden som sjungs eller instrumentets gång




Fri vers av Thurizas
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-02 01:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark och rak text. Gillas!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas