Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla mamma

Och det är i dina ögon
Jag söker lycka
Det är i din famn
Jag söker tröst
Jag vet inte om
Regnet faller för
Att det är höst
Eller om jag lever
I din sorg




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-02 12:23



Bookmark and Share


  Alysse VIP
tycker så mycket om din fina dikt!
2015-09-05

    ej medlem längre
Berörande och underbart vacker ..
2015-09-02

  barely
Känner igen mig, och ändå inte. Väldigt vacker!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive