Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

havsörnen glider
en rörelse mot det blå
flyter över gräset




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-03 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)