Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner din närvaro om jag blundar

Jag känner din närvaro om jag blundar.
Att smeka din rygg, låta handen få vandra,
känns som en resa som fortsätter genom hela min kropp.

Att nosa dig i nacken
känns som att stå med utsträckta armar
på klippan vid ett vilt dansande hav,
där vind och saltstänk sköljer över mig ett lyckorus.

Att få lägga min kind och mitt öra mot ditt bröst,
höra ditt hjärta slå och ropa efter mig,
kan få hungern i mig att ge sig tillkänna.

Hungern,
den bästa kryddan,
även till läckerheter som en mans kropp.

För det tycker jag att det är, en delikatess.
Väl värd att vänta på, till den stund då du som gästabudsgivare
ger mig din tillåtelse att inmundiga det som jag hungrar efter.
Och att sedan få krypa tätt intill dig,
trygg och tillfreds,
det är livet!




Fri vers av Amari
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-04 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari