Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden går...


Genom skogen,över sjön.

Förr
ligger långt bort.
Framtid än längre...

Det finns ett nu


som rör sig framåt
likt en tänd ficklampa genom skogen
eller en topplantärna över sjön.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-04 17:31

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert och nära
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram