Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porrtroll


Vila vid min sida
flåsa på min pung
rid mig hårt i natten
var för evigt ung

Svettas på mitt lakan
droppar från din haka
guppande små tuttar
när du ivrigt juckar

Oh så sött och rart
himmelskt underbart
att känna dina spasmer
små lustiga sarkasmer

Du skrattar när du kommer
som från ingenstans
till vår nakna dans
så levande och fritt
som din midnattsritt

Du tog, du svalde, du red, du kom
och jag somnar belåten om...

Zzzz




Bunden vers av Jordgubbsodlare
Läst 501 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-04 20:00



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fyj fan va du är rolig, haha! Sött som socker för de döda, tjoooooooo!
2016-05-02

    Max Poisé
Skrattade mig igenom texten! Bra här! :-)
2016-02-22

  Katinka VIP
Trollpornografi i vers. Inte dåligt alls!
2015-09-07

    ej medlem längre
den är både rolig och småsensuell och skön att läsa med det rimmande.
svettas så det droppar och lite annat skoj gör dikten en bit surrealistisk och därför rolig, tycker jag, liksom det evigt unga placerar dikten i ett slags fack.
2015-09-06

  KrutOla
Sålunda beriden skola man utsökt dåsig somna. Spasmisk kontraktion efter rytmisk interaktion är en njutbar situation som stimulerar var person och inte kräver variation men dock tarvar erektion. Snyggt skaldat och trots titeln icke något trolltyg. Efter sådan läsning kan man nästan få lust att göra färder med sin porrtrål...
2015-09-04

  Solitaire VIP
Porrtroll, finns det fler?
Kan man dem beställa?
Eller kommer de om man ber,
till dem som varit snälla?
Ställer sovrumsfönstret på glänt
så fort dessa rader kommit på pränt
Och gillrar min porrtrollfälla

2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare