Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdretorik och uteblivna etiska värderingar


Mörkret sluter sig omkring oss. Det är ensamt i vakenlandet när drömmarna tagit slut. Ingenting kan göra ondare, aldrig skulle barndomens glänsande vingar brytas ned som ett blånat hjärta.

Den tysta resan går mot templet vid solen, men när vi försöker gå in i moln infinner sig vilsenhet och snart är vi offer för en galen hemlängtan, ändå är huset bortom havet vår sjukaste illusion.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-04 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stycke två - fantastiskt vackert; som en glömd medfödd förmåga.
2015-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med Kattenkin! Du skriver underbar prosa, som berör själen. Att sakna drömmar tär.
2015-09-05

  KattenKin VIP
Vackert! Älskar "blånat hjärta" och andra stycket är så vackert så det gör ont!
2015-09-05

    Svarte Petter
första stycket är skräp. sånt som alla skriver.

andra stycket är genialiskt. kan vara totalt slumpartat. eller så kan du skriva.
2015-09-05

    ej medlem längre
Förkrossande vackert som vanligt. Mer komprimerat än vanligt. Känns lite som en sammanfattning av tidigare alsters filosofi. Som ett vetenskapligt utformat abstract.

Om du nån gång skriver ett abstract över din prosa hoppas jag att du använder detta.
2015-09-04

    ej medlem längre
drömmarna tagit slut.. ja kanske tidvis..
men nej.. ja resan går framåt.. oavsett..
2015-09-04

  Marianne Räf
Du har en förnyad stil, tror jag.. !
Det här var riktigt bra! I synnerhet
det första stycket ! Jag fick gåshud !
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP