Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när orden blev för många tapetserade han om


dom stora tankarna
kommer på natten
sa han

han hade vita tapeter
i sovrummet
fullklottrade med tankar
(om man ska tro honom själv)

och jag tänkte
att kanske
har han rätt ändå

kanske är han
inte så dum





Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-04 22:24



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - dom brukar komma om natten, när det är riktigt mörkt inne, så han har nog helt rätt i den frågan.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP