Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Solen lyste över oss

när skörden togs upp
veden staplades
svampen frästes

surströmmingen åts

du sänktes ner i jorden
luktärtorna gavs dig som gåva
fjärilen fladdrade på ölandstoken

sommarsoppan serverades på altanen
och sländan slog sig ner på en tallrik

© Eva Langrath 31 augusti 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-04 23:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör mig så starkt.
2015-09-26

  ULJO
Så ljuvligt skrivet
2015-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det goda finns där
även det goda som var
hur det än för en går
man litet bättre mår
om man haft några
goda år, och den
känslan ännu rår...
2015-09-06

  Carola Bouvin
...och sländan slog sig ner på en tallrik...Urtjusigt! Så välkomnar vi hösten med så ljuva rader!
2015-09-05

  KYREUS of Sweden
Rakt ur
livet.
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP