Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra- lev nu


Ta bort utifall att
Snurra

inge mer
Tänk om

Snurra

Sluta med
Utifall att

Snurra

Förstör det förgångna om det behövs

In med nytt
nytt..

NYTT

Snurra i din ensamhet

Du är aldrig ensam
Känslan ljuger
Hjärnan vet

Snurra och se det förgångna
som en virvel snurras ner i
Avgrunden
Begrav

Endast kvar i minnet

För att en dag blekna och intet finnas kvar

Ha tilltro
Lev nu
NU

Snurra
Rensa
ta in nytt

Du är inte ting
Du är .. DU

Skapa
Gör
För dig

Se det förgångna i minnet
Inte i ting

Du är endast fri
Här
Nu

Inte då
Inte sen

Snurra
börja om

lär
lev
rensa

var här
Var NU;




Fri vers av Thurizas
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-05 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Finstämd beskrivning av känslorna för den frihetslängtan de flesta av oss vill förverkliga, med allt det innebär.

/Peo


2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas