Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du allra vackraste väsen på jorden


Aldrig någonsin
skall jag glömma dig
du allra vackraste  
här i natten

om du blir min
bara min

just i denna stund


bli min bara min
här i natten


låt känslorna svalla


utan tankar
på vad som varit
och allt det som en gång
komma skall

för just nu
finns det bara vi
och ingen annan


om du blir min
bara min


här i natten

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-05 00:55



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
En skön längtan i dina ord!
2015-09-07

  Lars Hedlin
Wow en av din bästa...kram
2015-09-06

  DominiQueen
AMEN!!!!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP