Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brottsplats







I stilla natten

droppar LSDkristaller

från taken

bildar spår av dig

i varje årstid

avsked ska ske plötsligt

oöverlagt när ingen ser

bara jag på brottsplatsen

jag bakom avspärrningen

önskar paradiset nu

apokalypsen nu




Fri vers av Henry Winter
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-04-21 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter