Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dikt om vatten och min syster

jag drömde om vatten igen inatt
vatten och en obegripligt vacker kvinna
jag tror hon kan ha varit mörkret
nej, alltså jag tror hon kan ha varit djupet
det var inte alls vad jag menade, jag tror

jag tror att min syster fångade mig
sekunden innan jag föll i det mörka djupa
men att jag minns henne som klipphällen
och som en stjärna där det en gång varit svart




Fri vers av 99knivesinside
Läst 525 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2015-09-05 10:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mörkret, vattnet, rymden
uppslukande
tycker om detta.
2015-10-01

    ej medlem längre
Bra att väva in tvekan, tolkningen som osäkerhet och det nästan nåbara. Här fungerar jag:et bra, off-center som betraktelsepunkt snarare än person. Perfekt!
2015-10-01

  kriya
är det du eller din syster på bilden? läser in jaget i systern.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside