Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet Meditation andas känna av stanna upp lyssna till


Ingenting att prata om




Jag är
blå i ögonen.

Jag är blåögd.

Jag är kort.

Mitt huvud
är ovalformat.
Jag tänker mycket.

Jag tycker om att gå.
Jag gillar vattnet.

Jag är en tyst person.
Jag vaknar
alltid tidigt.

jag är
rädd för framtiden.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 12:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
citerar Nanna X - utom på punkten jag vaknar alltid tidigt
2015-09-11

  Nanna X
Det låter som jag.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg