Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teddy & Freddy

Teddy: Det är trevligt när du är här och hälsar på mig.
Men....... jag får inget gjort då!!
Freddy: Jag tycker du fått gjort en hel del.
Teddy: Som vad då?!!!
Freddy: Du har ju avbokat ett möte!




Fri vers av terra incognita
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-05 19:39



Bookmark and Share


  Schizooliza
Bra skaldat! Berörande!
2020-05-15

  Schizooliza
Haha sån exillent humor!! MERA MERA mr Terra Tera Tea Tooo!
2018-04-16

  Schizooliza
Gör ingenting idag som du kan göra i morgon:)))
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

terra incognita
terra incognita

Senast publicerade
Teddy & Freddy
* Se alla