Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro du att jag inte går att nå för att finna mig bland barnen i lek


Ospecificerad

Tro du inte att jag är sådan

Du kan komma bli förvånad

tro du att jag är sådan..

Snubbla på min skugga som satt krokben
hur du häpet tittar upp och ser hur skuggan och jag inte alls hör samman

tro du att jag är sådan
och du kan se hur jag redan vänt åt en helt annan riktning..
vandrar ut, vandrar in
Redan bytt skepnad snabbare än du landat på marken

dykt ner i avgrunden för att ta sats till Skyarna
men alltid landar med en duns längre ned än jag tog sats

tro du att jag är
sådan

Kanske finner du att jag krossar dina ben i min omfamning
Sliter upp din strupe med mina tänder för att slicka dina sår hela

Tro du att jag är
Oskuldsfull
min insida kan likväl brinna av helvetets lustar som inget hellre vill än att förgöra dig

Tro du att jag är vacker och du kan finna att jag är maran
hon den där i trasor, skitigt hår som stinker av avgrunden med hud av porer som äter dig levande



Tro du att jag är
..

Bara är..

Liv

Tro

Jag kan redan vara död;









Fri vers av Thurizas
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-06 01:44



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"Some days I feel like my shadow's casting me"

Det här var bra.
2015-09-07

    ej medlem längre
-specifik otrohet;
en ingraverad fråga
genom det ödmjuka ur "livet",
snubblar+
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas