Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studielån & hårförmån - Limerick


En frisörskolad tös från Skanör
kom på att för kosing man bör
då man ansar könen
ta pålägg på lönen
för ovanligt kraftig odör




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1221 gånger
Publicerad 2006-04-25 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag övar återigen magsmusklerna
med ett skratt som inte kan hålla sug undan,
älskar de sista raderna med sitt överraskningsmoment,
superbt! :D
2006-05-01

  Last Word Spoken
*skrattar*, har sett att i USA finns sådana intim salonger ock!
2006-04-26

  Åsa Gustavsson VIP
Fy fasen för franska flickors fis, som det heter i en vederstygglig pubertetsgossvisa...
2006-04-25

    Janniqa
haha obekväm arbetsställning borde absolut ge pålägg på lönen :-)
2006-04-25

  Rune Thorsell
En synnerligen kul och originell limerick! Jag funderar bara på en sak: Man behöver väl inte sitta ute i själva frisersalongen vid klippning, tvätt och permanentondulering av pubeshåren? Det finns väl något sorts chambre separée i de inre delarna av lokalen? Många är ju lite blyga av sig.

Skriv fler limericks! Allt gott! Rune.
2006-04-25

  Markattan
Här har du fått till en sanslöst skoj limerick med bra flyt.
2006-04-25

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehe...tack för ett stort o gott skratt....Mister Limerick!
2006-04-25

  Janjohan
Jössesamalia!
2006-04-25

  Cris
Ja det borde de baskemej ha...

för det finns ju obehagstillägg.... om man
skall kolla en "sväljares" skit...öh
2006-04-25

  madinsane
okej..
trots att limerickar inte riktigt är min grej,
måste jag väl erkänna att denna faktiskt var bra. faktiskt.
2006-04-25

  DanSan
.



Ja det här vill jag nog säga

är en sanning hahaha

Ge mig en hårklämma *LER*


.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP