Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När omgivningen blir i balans med det inre.


Saknadens balans

Kom höstregn kom i mängd.
Kom din friska kyla min mun är stängd.

Kom höstregn späd ut mina mörka tankar.
När saknadens ångest tar över kroppen, och jag på golvet av o an vankar.

Kom höstregn kyl min kropp till sans.
Kom höstregn blås bort sommaren som fick allt i obalans.

Kom höstregn fyll upp trågen till bredden.
Skölj över mig mitt sinne fri i bädden....




Fri vers av Thommy J
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra Thommy!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J