Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu sprang den svarta katten och jag står under en stege


Det är oroligt i världen utanför vardagen, precis som det varit genom historien, ändå är allting förändrat eller verkar annorlunda. Godheten tycks inte ha några gränser, fast samma vanliga ångest råder. Helvete, nu sprang den svarta katten och jag står under en stege.

Jag åker racerbil genom sociala mediers galna demokrati, strör kometglitter, regnbågspärlor och citat omkring mig, agerar terapeut åt osynliga vänner. Jag vill bidra med mitt speciella ljus. Ibland håller jag tacktal till mig själv och applåderar samtidigt.

Tellus cirklar kring solen eller solen går upp hemma, ner i grannens altan och det kan fortsätta. Jag glömmer aldrig när jag fastnade i rosenbusken. Mitt skrik var hjärtskärande. Postbäraren frågade om jag ville bli räddad, men grannen visade sina blommor på Facebook.

_______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-06 16:49



Bookmark and Share


    violas
För en gångs skull tycker även jag att detta var lite småroligt ..........hm
2015-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vardagen är oss närmast. Världen utanför mest på TV. Svår att ta in. Som alltid fin prosa, som talar till en.
2015-09-06

  Marianne Räf
Klurigt uttryckt: "... agerar terapeut åt osynliga vänner." "Godheten tycks inte
ha några gränser ..." Håller med dig !
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP