Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politik orättvisor mobbing sexism droger ekonomi makt lycka undergång


Och barnet blev till en vuxen soldat



Går den smala vägen och är gjord av sprucket glas.
Jag bär själen i en påse.
Denna värld av ruiner runt
gör henne endast till en liten prick
i det stora hela.

Och barnet blev till en vuxen soldat
med allt det hennes ögon ser
av denna värld.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-06 17:46



Bookmark and Share


  Nanna X
Rubriken får mig att tänka på barnsoldater men texten kan ju tolkas på många sätt.. livet är iaf inte rättvist :-(
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg