Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåt går resan



Inåt går resan från mig till jag
längst in förvandlas natt till dag.
där finns den som sanningen bär
innerst bor den jag verkligen är.

därinne, härinne, världar möts
förbund mellan två tidigt slöts
nyfödd äkthet, som ej sett dag
med mognad samman ett heligt jag.

evig är färden mot fridens mål
fred, försoning, självets vågskål
djupt inom dig, kärlek vill ut
du dess upphov från början till slut.




Bunden vers av Gunnel André VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 18:14



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Det råder ingen motsats. I min värld!
2015-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Vacker dikt.
Men endast den som är född på nytt och renad i Jesu Kristi blod är befriad.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP