Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutet är nära

Färre blir dina andetag
Hjärtat ditt orkar ej mer
Bleknar gör dina anletsdrag
Ögon som ej längre ser

Jag inser att slutet är nära
Framför mig tynar du bort
Av döden finns mycket att lära
Bland annat att livet är kort




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 21:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör mitt inre!
Får mig att tänka på min dotter.
2015-09-07

  Bengt H VIP
Rimmet faller sig så naturligt!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå