Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan ignorera mig som om jag inte finns, men det tar inte bort sanningen.


Han bara flyr

Sanningen kom med ett e-postmeddelande
Det känns för otroligt för att vara sant

Att han flyr
Säger upp sig som att det vore ett jobb

Läpparna fylls med ett leende
Och ögonen fylls av tårar

Plötsligt är det verklighet
Att vara fri
Och få göra vad fan man vill

Jag kan inte säga ordet
Det förvandlas till en oförståelig sörja

”pappa”

Som att läpparna svullnar
Och jag blir stum

Man kan alltid fly
Skriva brev om ursäkter

Men att vara förälder är man för livet
Till dess att man dör




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-06 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P