Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldhav




hon kastar ut teven
i ett eldhav

och lägger sej i regnet
och slocknar

det är nånting
med den där askan

som ska få oss att minnas

när hon lät fönstret stå kvar där
på vid gavel




Prosa av Lars Gullberg
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hade nog försökt hålla ihop utan blankrader för att driva upp tempot inför utträdet genom fönstret.
2015-09-16

  Nanna X
Spännande möte mellan elementen. Tvn brinner men kvinnan slocknar?
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg